ESTILISME PER UNA MASIA RURAL

ESTILISME PER UNA MASIA RURAL

A l’hora de comercialitzar el teu allotjament de turisme rural no n’hi ha prou amb publicar l’anunci.

L’oferta de cases de turisme rural cada vegada és més àmplia i els clients són més selectius a l’hora d’escollir un allotjament per la seva estada. Els clients busquen una casa que els enamori a primera vista, que els emocioni i que els faci intuir l’experiència que els espera. Per poder aconseguir tot això cuidar la imatge és clau.

Comptar amb el servei d’Estilisme i de Fotografia Professional t’ajuda a posicionar el teu allotjament, aportant valor, diferenciació i qualitat.

 

 

Amb aquesta visió i finalitat l’Ane i en Jordi, socis de l’Associació de Turisme Rural de Girona i gestors de Can Bonet han decidit renovar la imatge del seu allotjament de turisme rural. Ubicada a Sant Martí Vell i envoltada de naturalesa, Can Bonet és una masia rural reformada amb molt gust que conserva els elements arquitectònics del segle XVII.


He realitzat l’estilisme i la posada en escena pel reportatge fotogràfic de Can Bonet tenint cura de tots els detalls per crear escenes inspiradores. Posar en valor els elements originals de la casa i potenciar els elements característics del seu entorn han estat el
modus operandi en tot moment. El reportatge fotogràfic d’aquesta masia ha estat a les mans del fotògraf professsional Albert Balaguer de Noces&+, amb qui hem treballat en equip.

La base de la decoració s’ha caracteritzat per l’ús d’elements naturals que aporten llum als espais i suavitzen la pedra. S’han utilitzat teixits naturals de colors neutre, com el lli, per aportar calidesa i elegància tant als espais interiors com a les terrasses.

Els elements florals i propis de l’entorn de Can Bonet han estat presents en la majoria d’estances, com a nota fresca. He preparat les escenes de la cuina amb un toc de color a partir de productes de temporada de l’hort de Can Bonet.

Can Bonet és ideal per fer-hi una escapada, i l’Ane i en Jordi han valorat la importància d’invertir en Estilisme i Fotografia Professional per aconseguir que el seu allotjament llueixi al màxim amb tot el seu encant i que connecti encara més amb els seus clients.

Et convido a anar a l’apartat de PROJECTES on pots trobar totes les fotografies de l’abans i el després de Can Bonet.