LA CREADORA DEL HOME STAGING

LA CREADORA DEL HOME STAGING

L’any 1972, Barb Schwarz va començar a treballar com Agent Immobiliari a Bellevue, WA. La seva visió la va fer adonar-se de la dificultat que tenien els agents immobiliaris per ajudar als venedors a preparar les seves cases per la venda sense ofendre al propietari i va buscar-hi solució.

Barb va decidir fer les coses de forma diferent i va obtenir resultats diferents. Va començar a preparar els immobles abans que  sortissin a la venda. Tenia cura de tots els detalls per fer-los més atractius. Va observar que els immobles que preparava es venien més ràpid i al millor preu que els que sortien al mercat tal qual. 

Així és com va començar a educar els venedors en preparar els immobles per la venda. La seva experiència prèvia com a interiorista juntament amb la seva passió pel teatre, la van portar a comparar la preparació de les cases amb l’escenificació per les obres de teatre.  D’aquí va sorgir el nom “Home Staging”, que va patentar per definir aquesta tècnica de màrqueting immobiliari. La traducció literal és “posada en escena d’una casa”. 

Barb va considerar necessari crear una associació per ajudar a guiar i orientar la indústria del Home Staging. L’any 1999 Barb va fundar l’Associació Internacional de Home Stagers Professionals®  (IAHSP®), una associació que ofereix oportunitats educatives, valors, ètica i una xarxa de networking i col·laboració pels seus membres.

Des de 1999, IAHSP ha crescut per incloure membres d’arreu del món. Al seu moment, Barb ja va anomenar-la “Internacional” amb la visió que creixeria i esdevindria global, com és avui dia.

Home & Emotion forma part de la IAHSP Europea i de la IAHSP Internacional, compartint experiències, dades i valors professionals que ens ajuden a seguir creixent.