HOMI MILANO

HOMI MILANO


L’últim cap de setmana de gener, en el marc de la fira Homi Milano, he estat convidada com a ponent a una jornada sobre Home Staging organitzada per la Home Staging School.

He parlat de Home Staging Emocional i he participat en una taula rodona en italià amb agents immobiliaris d’Estats Units i altres Home Stagers professionals.

 


Homi Milano
és una fira internacional del disseny d’interiors d’alta gama i de la decoració de la llar, que es celebra dues vegades l’any a la Fira de Milà. Es dirigeix exclusivament a visitants professionals i és una gran oportunitat per estar al dia de les últimes tendències en decoració de la llar.

La Home Staging School és una escola pionera a Itàlia, amb 10 anys d’experiència en formació de Home Stagers professionals ubicada a Bergamo.

La seva iniciativa els ha portat a organitzar el I European Home Staging Summit amb experts europeus del Home Staging.

Entre els assistents hi havia agents immobiliaris, arquitectes, decoradors, estilistes i Home Stagers.


Ha estat una experiència molt positiva tant per l’oportunitat de conèixer i relacionar-me amb altres Home Stagers d’Itàlia i d’arreu, com per conèixer altres metodologies.

A la taula rodona hem pogut enriquir-nos amb altres experiències i descobrir tot el que tenim en comú respecte a l’aplicació d’aquesta tècnica de màrqueting immobiliari tan innovadora a Europa.

 

Giuseppe Franco, l’expert de màrqueting de la Home Staging School, ens ha entrevistat preguntant-nos què és el Home Staging per nosaltres.

                          I què millor que anar tan ben acompanyada?