CONVENCIÓ IAHSP EUROPA

IAHSP EUROPE1

CONVENCIÓ IAHSP EUROPA

Al mes d’abril del 2018, a l‘hotel Savoy de Roma, es va celebrar la I Convenció Europea de la IAHSP organitzada per la seva presidenta Sanja Radovanovic. Barb Schwarz va ser-hi present, celebrant que la seva visió hagués arribat tan lluny i emocionant-nos amb les seves paraules i valors.

Home Stagers d’arreu d’Europa i d’arreu del món vam assistir-hi i vam poder comprovar l’evolució dels països en els que es va començar a aplicar la tècnica del Home Staging. Vam compartir coneixements i experiències amb professionals d’Holanda, Suissa, França, Alemanya  Austria, Hungria i Polonia, EEUU i Canadà.

Les diferents associacions Europees van explicar la situació del Home Staging en els seus països. L’Associació de Home Stagers d’Espanya (AHSE) va explicar com en tan sols 5 anys hem passat de 5 socis a més de 80 i va informar dels resultats de les primeres estadístiques que s’han realitzat.

Vam comptar amb ponents que tenen una important trajectòria professional i son membres de la IAHSP: Jenny Norris, Sandra Holmes, Kay Troulinos, Paula Bullard, Cindy Lin i Massimo Caiazzo. Ens van parlar dels aspectes més rellevants per millorar professionalment. 

La ponència de Barb Schwarz va ser el moment més esperat i entranyable de la conferència. Va transmetre amb molta passió els valors
d’aquesta professió.

Gran comunicadora plena d’energia positiva. a qui vaig tenir el plaer de conèixer personalment i compartir amb ella la gran estima per aquesta professió tan vocacional.

Vam tenir moments de networking, un brunch per conversar i un divertit cocktail i ball a la terrassa de l’hotel Savoy de Roma.

Una jornada de formació intensa agraïda de compartir amb Home Stagers d’arreu del món i viure moments tan emotius com l’abraçada de la Barb Schwarz en aquesta foto.

 

                     

Barb compartint la seva passió pel Home Staging.                                                         Amb les companyes Home Stagers de la AHSE.

                       

Amb Barb Schwarz i Home Stagers de la IAHSP.                                                           Amb Sanja Radovanovic, presidenta de la IAHSP Europe.

IAHSP EUROPE1